Hoteller i Bovec: få de bedste Bovec hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Bovec ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Bovec hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-05-02

2024-05-03


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Bovec, alle indkvarteringer i Bovec

4-stjernede hoteller i Bovec

  • Hotel Soca Bovec foto

    Hotel Soca Bovec

    Hotel Soca ligger 3,1 km fra Slap Virje og udstyret med en solterrasse, en tennisbane og en golfbane. Stedet luksus har 19 klimatiserede værelser.

  • Boutique Hotel Dobra Vila Bovec foto

    Boutique Hotel Dobra Vila Bovec

    Et bibliotek, en tennisbane og en bar findes i Boutique Hotel Dobra Vila Bovec placeret 1,6 km fra Skisportstedet Bovec. Placeret uden for Kayaking ligger stedet tæt på Bovec Rafting Team.

  • Hotel Sanje Ob Soci ***/**** Bovec foto

    Hotel Sanje Ob Soci ***/**** Bovec

    Beliggende 1,8 km fra Skisportstedet Bovec, har det 4-stjernet Hotel Sanje Ob Soci ***/**** en solterrasse, et bibliotek og en bar. Centrum af Bovec ligger indenfor 1 km, og Sv. Lenart ligger 2,1 km…

  • Hotel Mangart Bovec

  • Alle 4 stjerner hoteller »

3-stjernede hoteller i Bovec

2-stjernede hoteller i Bovec

Vi tilbyder 334 hoteller i Bovec Slovenien med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Bovec, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Bovec hoteller og indkvartering. Vi har Bovec centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Bovec lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Bovec kort